LA. EMPRESA I ADMINISTRACIO

LA. EMPRESA I ADMINISTRACIO

Editorial:
MCGRAW HILL
Año de edición:
Materia
Literatura infantil y juvenil
ISBN:
978-84-481-9145-0
Páginas:
264
39,95 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Componentes del Proyecto

Libro del alumno

Edición digital del libro del alumno

CEO profesor

Puntos Clave

Aquest mòdul professional conté la formació necessària per exercir la funció de suport administratiu a les tasques que es duen a terme en l'empresa, per la qual cosa es refereix a les seves obligacions fiscals i a la seva relació amb Organismes públics.

- L'alumne aprendrà les funcions que es desenvolupen en les empreses quant a la documentació comercial i fiscal i en les relacions amb l'Administració.

- També les funcions que es desenvolupen en empreses de serveis d'assessoria en relació al suport administratiu de la gestió documental dels impostos, permisos i tràmits.

Amb tot això, l'alumne va a ser capaç de manejar les fonts d'informació sobre el coneixement dels diferents tipus d'empreses i les Administracions amb les quals es relacionen. Podran també identificar la normativa fiscal de les operacions comercials i comptables que afecten a l'empresa.

Aspectes a destacar del projecte:

La teoria s'exposa acompanyada d'exemples d'empreses reals, així com casos pràctics resolts que ajuden a entendre i practicar aquesta teoria.

Cada unitat té una pràctica final amb pautes per resoldre-la que ajuda a connectar amb el món real de l'empresa.

S'inclouen documents oficials actuals perquè es familiaritzin amb ells.

Malgrat ser un mòdul bàsicament teòric s'inclouen un gran nombre d'activitats per unitat.

McGraw-Hill y Blink Learning ponen a tu disposición conocer nuestras soluciones digitales para este texto de manera sencilla, intuitiva y atractiva por medio de ipad o tablet. Accede a estos contenidos visualizando una unidad de muestra en abierto y podrás ver las numerosas ventajas de su utilización.(Acceso a contenidos en Blink )