GREC 1R BTX

GREC 1R BTX

Editorial:
CRUILLA
Año de edición:
Materia
Literatura infantil y juvenil
ISBN:
978-84-661-3497-2
Páginas:
384
47,56 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Coneixements previsBLOC 1 LOGOS, MANERES DE PENSAR I VIUREUNITAT 1. Per què Grècia?UNITAT 2. Del mite al logosUNITAT 3. L'organització familiarUNITAT 4. L'escolaBLOC 2 POLIS, ORGANITZACIÓ SOCIALUNITAT 5. La polisUNITAT 6. L'organització social a AtenesUNITAT 7. L'imperi de la llei a AtenesUNITAT 8. L'art de la paraulaBLOC 3 DEMOS, ORGANITZACIÓ POLÍTICAUNITAT 9. El naixement de la democràciaUNITAT 10. AtenesUNITAT 11. EspartaUNITAT 12. L'exèrcitBLOC 4 ANTHROPOS, VIDA PRIVADAUNITAT 13. La ciutatUNITAT 14. La casa UNITAT 15. Vida quotidiana (I): la indumentàriaUNITAT 16. Vida quotidiana (I): el menjarBLOC 5 PSIQUE, CREENCES I COSTUMSUNITAT 17. La mesura del tempsUNITAT 18. Costums saludablesUNITAT 19. Éros i philíaUNITAT 20. La religióBLOC 6 ÀGORA, ECONOMIA I TREBALLUNITAT 21. Els dinersUNITAT 22. El comerçUNITAT 23. El treball al campUNITAT 24. El treball a la ciutatBLOC 7 HEL·LAS, HISTÒRIA I GEOGRAFIAUNITAT 25. Història de Grècia (I): època arcaicaUNITAT 26. Història de Grècia (II): època clàssicaUNITAT 27. Història de Grècia (III): època hel·lenísticaUNITAT 28. Geografia de Grècia
Paradigmes
Recursos didàctics

El mètode per a l'aprenentatge de les llengües clàssiques de Cruïlla està format per dos projectes: el projecte de Grec i el projecte de Llatí.
Aquest mètode ha estat elaborat i posat en pràctica al llarg dels últims anys per part de professors en actiu, fet que l'acredita com un material basat en un exercici pedagògic real i quotidià. El seu objectiu és que l'alumnat, tot assolint una bona comprensió del món clàssic i de les seves llegües, millori també el coneixement del propi món i la pròpia llengua.

El PROJECTE DE GREC s'estructura sobre els eixos vertebradors següents:

- Treball exhaustiu del vocabulari.
- Totalment gradual.
- Orgànic.
- Complet.
- Avança en paral·lel amb el projecte de Llatí.
- Inclou diversos paradigmes de morfologia nominal i verbal i un llibret de vocabulari.